Auteur Topic: Rubriek herplaatsing, gezocht en gevonden  (gelezen 1269 keer)

Hungry®

  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 694
  • Mechelen (België)
Rubriek herplaatsing, gezocht en gevonden
« Gepost op: april 01, 2015, 10:01:41 am »
Onder die rubriek staat duidelijk vermeld: Weet je ergens een hondje dat een 2de kans verdient, ben je zelf je hond kwijt of heb je er eentje gevonden, meld dit dan hier.

Blijkbaar is deze subrubriek een plek waar handelaars zich op concentreren. Vandaar mijn suggestie om alle vragen die eigenlijk onder de noemer vallen van : GEZOCHT gewoon te verwijderen. De rubriek is hiervoor immers niet voorzien, zie supra.

Tweede suggestie om de afdeling Fokkerij wat te structureren en er drie subfora aan toe te voegen, met name Nestplanning Mechelse herders, Nestplanning Groenendalers en Nestplanning Tervuren. In deze subrubrieken kunnen de nestplanningen dan komen. Elke eenmalige aankondiging wordt door de moderator onmiddellijk gelocked zodat de logische volgorde in tijd wordt gerespecteerd. Enkel de ouderdieren en de voorziene geboortedatum/periode mag worden vermeld.
In deze rubrieken horen aankondigingen van de geboortes niet thuis. Vind dat deze afdeling eigenlijk nogal chaotisch is. Voor andere gerelateerd berichten rond fokkerij kan een vierde rubriek soelaas bieden.
« Laatst bewerkt op: april 01, 2015, 10:10:37 am door Hungry® »

Chantal

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 16955
Re: Rubriek herplaatsing, gezocht en gevonden
« Reactie #1 Gepost op: april 01, 2015, 22:01:25 pm »
Ik snap jouw suggesties wel, maar bijvoorbeeld bij de herplaatsers krijg je het nooit waterdicht.Eigenlijk hebben we heel weinig last van dit soort mensen, en als ze er al zijn dan vallen ze snel genoeg door de mand door de vragen van onze mondige leden.

De subfora bij Fokkerij hebben m.i. weinig meerwaarde, omdat er niet zo heel veel wordt gepost. Als je het dan ook nog eens opsplitst in verschillende categorieen dan moet men steeds terugklikken. Vergis je niet in de interesse van fokkers in ook de andere variëteiten. Daarbij is het subforum Fokkerij voor nieuwe leden niet te zien.Je moet al langer lid zijn en veel gepost hebben om in Fokkerij rond te kunnen neuzen.