Auteur Topic: Dogpop 2015!  (gelezen 1523 keer)

Kim Avonturia

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
Dogpop 2015!
« Gepost op: april 16, 2015, 17:14:42 pm »Hallo Hondenvrienden,

Op 6 en 7 Juni 2015 organiseert Avonturia de Vogelkelder alweer de 5e editie van Dogpop! Geen Pinkpop geen Parkpop maar Dogpop! Hét grootste en leukste hondenevenement van Nederland. Wederom gaan we er een absoluut feestweekend voor hond en baas van maken.

Met vele workshops en uitdagingen voor de hond, maar ook voor de baasjes is er veel te beleven.

Zo worden er dit jaar weer fantastische demonstraties gehouden. Waaronder het altijd spannende Dogfrisbee , Doggydance, Ganzenhoeden en zelfs honden die kunnen skateboarden. Er komt een heuse K9 politiehonden demonstratie en Serge Gaus laat zien hoe zijn trouwe blinde geleidehonden te werk gaan.

Na 5 jaar wordt het natuurlijk ook tijd om de zitwedstrijd weer eens te houden. De naam verklapt het al, een wedstrijd welke hond het langst kan zitten. Doet u samen met uw hond gezellig mee? Misschien gaat u dan wel met de winst naar huis!

Dit jaar is natuurlijk de Dogdive weer een spetterend spektakel. Welke hond vindt het nou niet leuk om een lekkere plons te maken in het heerlijke koele Dogdive bak. Wederom word er dit jaar gestreden om de titel van Dogdive kampioen.

Ook staan er weer vele leuke kraampjes, allemaal met de mooiste en beste benodigdheden voor uw trouwe viervoeter. Voor de baasjes hebben we een heerlijk terras om even lekker onder het genot van een drankje en hapje bij te komen.
Want natuurlijk hebben we ook aan u gedacht!

Wij hopen dat u samen met uw hond op Zaterdag 6 en Zondag 7 Juni gezellig langskomt. Met z’n alle gaan we er weer een mooi en gezellig weekend van maken!

Houd alle ontwikkelen rondom Dogpop in de gaten via www.dogpop.nl